Combineer sport en cultuur in Alicante!

Alicante

We hebben een geweldig all-in programma samengesteld voor jouw padeltrip naar Alicante. Alicante is centraal gelegen aan de kust van de Middellandse Zee. Het is de hoofdstad van de gelijknamig regio. Toch is Alicante als stedentrip bestemming ondergewaardeerd ten opzichte van Valencia of Barcelona. Onterecht, vinden wij!

Alicante heeft één van de mooiste boulevards van Spanje, Paseo de la Explanada. Een wandeling over deze boulevard is een must. De stad heeft het beste strand in de regio en ook in het nachtleven van Alicante kom je niets tekort. Dit alles maakt Alicante zonder twijfel de moeite waard als stad en zéker in combinatie met jouw favoriete sport: padel. We hebben een mooi programma samengesteld voor dit weekend.

Padelclub:
De padelclub is gelegen op een groot sportcomplex met oa tennisbanen, zwembad,voetbalveld en 13 padel banen. Tevens beschikt het over een goed restaurant waar je na de training kan lunchen of een snack kan eten. De padel academy die de trainingen verzorgt staat onder leiding van een meervoudig Wereld en Europees kampioen.

Hotel
Je verblijft in een 4 sterren hotel prachtig gelegen temidden van een 18 holes golfbaan. Het hotel beschikt over een spa, een buitenzwembad met ligbedden en ligt op 800 meter van het strand Playa de San Juan. Het centrum van Alicante ligt op 7 km en het vliegveld is ongeveer 25 min rijden. Verder beschikt het hotel over eigen padel banen voor wie wat extra uurtjes op de baan wil staan!

Extra opties arrangement (niet in prijs inbegrepen)

  • transfer van vliegveld naar hotel en terug
  • extra maaltijden(lunch/ diner)
  • training van engels sprekende coach
  • indien mogelijk het spelen van wedstrijd tegen lokale spelers

Prijs
Prijs is op aanvraag

Informatie
Indien je meer informatie wilt over de reis en/of je gebruik wilt maken van de extra opties, neem contact met ons op.

Vraag een offerte aan
Wil je meer weten ?

Padel Pirates voor de leukste padel bestemmingen!