Geniet van kunst, cultuur, cuisine en padel!

Barcelona

In Barcelona kom je tijd tekort. Het zonovergoten strand vormt een mooie achtergrond voor een geweldig padelweekend. Er hangt een levendige en feestelijke sfeer in de straten van Barcelona, een stad met ruim 1,6 miljoen inwoners. De bekendste sightseeing attracties in Barcelona zijn de twee meesterwerken van Gaudi: Park Guell en de kathedraal La Sagrada Familia. Voetballiefhebber? Bezoek een wedstrijd van FC Barcelona of struin door de talloze winkelstraatjes en kroegen in het oude centrum.

Voor het padelweekend in Barcelona bieden wij 2 hotel opties aan. Meer informatie over beide hotels vind je hieronder.

Padel club:
De padelclub beschikt over 9 Padelbanen, een zwembad waar gebruik van gemaakt kan worden, een restaurant en een gym. Verder is er een shop aanwezig met alle padelbenodigdheden als ballen, schoenen en rackets.

* Als extra optie is het mogelijk te kiezen voor een padelleraar of -lerares gedurende het verblijf. Tijdens de lessen gaat jouw trainer op professionele wijze aan de slag met jouw techniek en tactiek tijdens wedstrijden.

Hotel optie 1
Je verblijft in een prachtig 4 sterren hotel, grenzend aan de kust met een prachtig uitzicht over zee. Het hotel beschikt over een grote tuin met schitterend buitenzwembad. Ontbijt is inbegrepen. Het vliegveld ligt op 6 km van het hotel. Het oude centrum van Barcelona is in 25 minuten te bereiken

Hotel optie 2
Als tweede optie bieden wij een 3 sterren hotel aan,gelegen op 8 minuten fietsen. Het hotel beschikt over een zwembad (seizoensafhankelijk). Ontbijtbuffet is inbegrepen. Het hotel ligt op ongeveer 10 minuten rijden van het vliegveld.. Het oude centrum van Barcelona is in 20 minuten te bereiken

Extra opties arrangement (niet in prijs inbegrepen)

  • meer of/of minder dagen;
  • extra maaltijden(lunch / diner);
  • training van engels sprekende coach;
  • clinic padelprof;
  • tapas tour door de stad;
  • fietstocht door Barcelona met Nederlandse gids;
  • wijnproeverij;
  • bezoeken aan wedstrijd FC Barcelona
  • spelen van wedstrijd tegen lokale padelspelers.

Prijs

Hotel optie 1: Prijs op aanvraag
Hotel optie 2: Prijs op aanvraag

 

Vraag een offerte aan
Wil je meer weten ?

Padel Pirates voor de leukste padel bestemmingen!