Padelweekend op het witte eiland

Ibiza

Ibiza, het paradijselijke feesteiland, met meer dan 60 stranden en de beste nachtclubs ter wereld. Niet voor niks trekt het eiland ieder jaar bezoekers van over de hele wereld voor ontspanning en plezier. Je hebt nu de kans om de geheime baaitjes, schilderachtige dorpjes, heerlijke restaurants en schilderachtige uitzichten te combineren met jouw favoriete sport: padel!

Padelclub
De padelbanen bevinden zich op loopafstand van het hotel en strand. De locatie heeft daarnaast een eigen zwembad en een kleine gym waar je gebruik van kan maken.

Hotel
Je verblijft in een mooi 4 sterren hotel aan het strand in het bekende Playa d’en Bossa. Het hotel heeft een strandclub met ligbedden en gratis handdoekenservice. Het hotelrestaurant serveert internationale gerechten en bij de bar aan het zwembad geniet je van een heerlijke cocktail. Ontbijt is inbegrepen in de prijs! Tevens hebben we prijstechnisch gezien een goed maar simpel 3* hotel op 5 minuten lopen vanaf de padelclub en het strand. Ibiza-Stad ligt op slechts 3 kilometer en het vliegveld op 5 kilometer met de auto.

Extra opties:

  • extra of juist minder trainingsuren
  • clinic
  • extra maaltijden(lunch/diner
  • indien mogelijk het spelen van wedstrijd tegen lokale spelers
  • boeken van restaurants of clubs in Ibiza

Prijs
Vanaf prijs €395,- p/p op basis van 2 persoonskamer.

Let op de prijzen in het hoogseizoen zijn aanzienlijk hoger als de aangegeven prijs

Aanmelden
Meld je aan voor deze reis.

Vraag een offerte aan
Wil je meer weten ?

Padel Pirates voor de leukste padel bestemmingen!