Padel vakantie: speel jouw favoriete sport in Spanje

Welkom bij Padel Pirates, de experts op het gebied van padel vakanties. We bieden premium padel vakantie arrangementen voor alle spelers niveaus. Ons doel is om eersteklas service te bieden, zodat jij en je vrienden(innen), zich nergens zorgen over hoeven te maken tijdens je padel vakantie. Van beginner tot gevorderde spelers, alle niveaus zijn welkom tijdens onze reizen.

Padel vakantie arrangement

Onze arrangementen voor de padelvakanties zijn altijd inclusief accommodaties in minimaal 3-sterrenhotels. De arrangementen hebben specifieke data die niet kunnen worden gewijzigd. Wanneer er nieuwe data voor specifieke bestemmingen beschikbaar zijn, maken we dit bekend op onze website. De website wordt regelmatig geüpdatet met nieuwe data beschikbaar voor minimaal 4 personen.

Padel vakantie maatwerk

De reizen zijn op maat gemaakt. Kies een bestemming, bekijk het arrangement, kies eventueel voor de extra opties en wij stellen het best mogelijke pakket samen op basis van jouw wensen. Onze padeltrips zijn ook geschikt als teambuildingreis voor bedrijven. Zo combineer je het plezier van padel met de charme van onze bestemmingen. Het mooie van padel is dat iedereen mee kan doen, ongeacht je niveau. Wil je met jouw bedrijf gebruik maken van één van onze reizen? Vraag een offerte aan en we nemen contact op voor de mogelijkheden.

Werken aan jouw niveau tijdens de padel vakantie

Ben jij een serieuze padel speler en wil je echt beter worden in het spel? Op alle bestemmingen heb je de mogelijkheid om met een Engelssprekende coach te werken. Deze optie is niet bij alle bestemmingen standaard inbegrepen maar is op alle locaties een (extra) optie (zie onze padel reizen). De coaches zijn allemaal professionals van wereldklasse. Tijdens de padel vakantie ga je dan ook aan de slag met jouw techniek en tactiek tijdens wedstrijden. Zo kom je gegarandeerd als betere speler terug van jouw reis.

Tijdens een aantal reizen zijn wij zelf aanwezig. Bekijk ons aanbod via onderstaande button.

Wil je meer weten ?

Padel Pirates voor de leukste padel bestemmingen!