Marbella San Pedro

Een bestemming waar iedereen wel een keer geweest moet zijn!

Met 320 dagen zon per jaar, is Marbella (San Pedro Alcantara), de ideale bestemming om padel met een zonvakantie te combineren.

Wist je dat Marbella in 1974, de eerste stad in Europa was, waar een padelbaan werd aangelegd?  

Ga lekker slenteren door de oude stad van Marbella en geniet van de heerlijke tapas. Kijk je ogen uit, bij de luxe jachthaven in Puerto Banus. Waar grote jachten liggen en dure auto’s voorbijrijden, van de internationale jetset. Relax aan de heerlijke stranden van Marbella na de padeltraining en kom lekker tot rust.

Wil jij liever nog meer actief bezig zijn? Met o.a. mogelijkheden tot een wandeltocht over het prachtige historische koningspad “Caminito del Rey”, een fietstocht of boottocht, zijn er genoeg activiteiten om van jouw padelreis een onvergetelijke, actieve ervaring te maken!

 De padelclub:

Als je wilt trainen en spelen bij een luxe padelclub, dan is dit je kans! Deze padelclub, is een nieuwe club (geopend in 2021) en heeft de beschikking over 16 padel banen, een grote gym, aparte kleedruimtes met lockers en een restaurant, waar je heerlijk kunt eten en drinken.

Je kunt kiezen uit twee accommodaties.

Appartementencomplex:

Aqua Apartement Vento is een schitterend 4-sterren appartementencomplex met een moderne inrichting. Je kunt kiezen uit 2-, 3- of 4- slaapkamer appartementen in verschillende types. (O.a. een penthouse met terras van 100 m2). Het appartement ligt minder dan 1 km van San Pedro beach.

Op de begane grond kun je een heerlijk ontbijt bestellen bij een restaurant naar keuze. Hier kun je heerlijk en gezond ontbijten, of kun je terecht voor een lekker kop koffie. De supermarkt is op loopafstand bereikbaar. Ook is in het restaurant van de padelclub, een goed ontbijt verkrijgbaar.

De appartementen liggen op 200 meter van de padelclub!

Hotel:

Het 4-sterren Barceló Marbella hotel, is gelegen op ongeveer 4km afstand van de padelclub. Het is dus aan te raden een (huur)auto of een fiets te regelen. Dit schitterende hotel is voorzien van een groot, seizoensgebonden zwembad en de kamers zijn ruim opgezet. Het heerlijke ontbijt is inbegrepen in de prijs.

Mogelijkheden reis op maat:

Bij een padelreis op maat bepaal jij zelf hoe jouw trip eruit komt te zien.

Geef in de offerte aanvraag aan wat je wensen zijn en wij laten je wensen uitkomen. 

Zo heb jij een unieke reis, wat aansluit op jouw voorkeuren voor training. 

Neem contact op voor de mogelijkheden en beleef een onvergetelijk weekend!

Offerte aanvragen