Padelvakanties zijn geschikt voor iedereen.

Wie wil er nou niet een gezellig weekend weg met een groep vrienden, vriendinnen, partners naar een zonnige stad en ook nog eens je favoriete sport beoefenen?

Padel voor wie

Uiteraard kunnen we jouw padelreis op maat invullen. Als je aan jouw skills en vaardigheden op de baan wil werken, hebben we een netwerk aan trainers beschikbaar die je daarbij helpen. Maar ook als jouw focus niet volledig op padel ligt en meer op het bezoeken van de stad, ben je bij ons aan het juiste adres.

Partners

We werken samen met verschillende Spaanse partners. Hierdoor hebben we een breed aanbod qua bestemmingen. De accommodaties zijn allemaal van professioneel niveau met de juiste faciliteiten om van jouw weekend een succes te maken. Door ons netwerk zijn we flexibel. Heeft u wensen die niet op onze website vermeld staan? Neem contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden

Events

Daarnaast bieden we ook speciale events aan die apart vermeld staan op de website. Tijdens deze weekenden bieden we een speciaal arrangement aan met trainingen, wedstrijden en/of een bezoek aan een P500 toernooi. Deze weekenden bieden we aan tegen een scherpe prijs. Bekijk de events hier.

Bekijk de events
Wil je meer weten ?

Padel Pirates voor de leukste padel bestemmingen!