Hét weekend voor de serieuze padelspeler!

De ideale combinatie van het trainen op 1 van de grootste tennis academy's en vakantie vieren op dit prachtige eiland

Mallorca

Wie aan Mallorca denkt, denkt aan vakantie, heerlijke witte stranden, goede restaurants en veel uitgaansgelegenheden. Maar wist je dat één van de allergrootste tennissers uit de geschiedenis uit Mallorca komt? Rafael Nadal!

 

Sinds 2016 heeft Nadal in zijn geboorteplaats Manacor zijn eigen tennisacademy. Nadal’s vader runt de academy en wordt bijgestaan door de beste trainers in de sport. Door de groeiende populariteit van padel zijn er de laatste jaren maar liefst zeven padelbanen toegevoegd op het complex.

 

Inmiddels is de Rafael Nadal Academy uitgegroeid tot één van de grootste en bekendste ter wereld. Het complex bestaat uit 45 gravel- en hardcourt tennisbanen, 7 padelbanen, 6 indoor padelbanen, een voetbalveld, meerdere squashbanen, een binnen- en buitenzwembad, fitnesscenter, restaurant en twee verschillende hotels.

 

Sindskort zijn wij trotse officiële partner van de Rafael Nadal Academy. Dit betekent dat wij padeltrips op maat aanbieden naar deze bestemming. Je kunt hier meerdere uren per dag trainen, zowel privé als in groepsverband. Verblijf op de academy in het luxe 4* hotel, of kies voor een hotel of appartement in het meer toeristische gedeelte van Mallorca. We bieden verschillende mogelijkheden.

 

Wil jij trainen op deze super professionele academy? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Vraag een offerte aan