Padel-Pirates Barcelona weekend event

Padel-Pirates Barcelona weekend event!

Vanaf oktober organiseren we in Barcelona ons eigen 5* event en wel op het prachtige strand van Gavà Mar.

In Barcelona kom je tijd tekort. Het zonovergoten strand vormt een mooie achtergrond voor een geweldig padelweekend. Er hangt een levendige en feestelijke sfeer in de straten van Barcelona, een stad met ruim 1,6 miljoen inwoners. Tijdens dit weekend ga je aan de slag met jouw padel vaardigheden door trainingen én wedstrijden te spelen.

Speciaal event arrangement
Het arrangement voor het padelevent in Barcelona is een 4-daags programma (3 nachten), waarin je 10 uur op de baan staat. Hierbij krijg je gedurende het weekend 8 uur training van een professionele padelcoach. Tijdens de lessen gaat jouw trainer op professionele wijze aan de slag met jouw techniek en tactiek tijdens wedstrijden. 

De padelclub beschikt over 8 padelbanen, een zwembad, een restaurant en een zeer luxe gym. Verder is er een shop aanwezig met alle padelbenodigdheden zoals ballen, schoenen en rackets.

Inbegrepen in het arrangement

  • Elke speler krijgt 8 uur training (per 4 spelers 1 trainer);
  • 2 uur KOTC toernooi (of evt. vrij spelen);
  • Padel Pirates shirt.

Dagprogramma (onder voorbehoud)

  • Vrijdag: 2 uur training;
  • Zaterdag: 4 uur training;
  • Zondag: 2 uur training;
  • Zondag: 2 uur KOTC toernooi.

Hotel 

Je verblijft in het prachtig 4* AC Gavà Mar airport Marriott hotel in Barcelona, in één van de luxe buitenwijken genaamd Gavà Mar. Het hotel ligt aan het strand en heeft de beschikking over een schitterend zwembad met bar, luxe restaurant en heeft ruime kamers. Het kleine gezellig centrum van Castelldefels ligt op 20 minuten wandelen en het centrum van Barcelona is te bereiken in 25-30 minuten met taxi/OV.

Padelclub 

De trainingen worden gegeven in de zeer exclusieve David Lloyd Sport en Padel Club, gelegen op 50 meter van het hotel. Ideaal als je tussen de trainingen terug wil naar het hotel om even te rusten of te gaan zwemmen. Deze padel club heeft de beschikking over 8 padelbanen en een luxe gym, binnen en buiten zwembad, spa en restaurant met terras waar je allemaal gebruik van mag maken tijdens dit event.

Data

  • 13-16 Oktober 2023 
  • 2024 NNB

Prijs

Vanaf €699,- p/p op basis van 2 personen per kamer.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief vliegtickets

vraag je offerte aan