Barcelona event

Pure luxe aan het strand bij Barcelona!

In Barcelona kom je tijd tekort. Het zonovergoten strand, vormt een mooie achtergrond voor een geweldig padelweekend. Er hangt een levendige en feestelijke sfeer, in de straten van Barcelona. Een stad wat alles heeft voor een ideaal weekend!

Bezoek het prachtige Park Guell, bewonder de Sagrada Familia, of boek een boottocht langs de kust en geniet van de heerlijke Spaanse keuken in de gezellige stad. Een perfecte combi met jouw favoriete sport!

Speciaal event arrangement:
Het arrangement voor het padel event in Barcelona is een 4-daags programma (3 nachten), waarin je 10 uur op de baan staat. Hierbij krijg je gedurende het weekend 8 uur training van een professionele padelcoach. Tijdens de lessen gaat jouw trainer op professionele wijze, aan de slag met jouw techniek en tactiek. 

Padelclub:

De trainingen worden gegeven in de zeer, exclusieve, David Lloyd Sport en Padel Club, gelegen op 50 m van het hotel. Ideaal als je tussen de trainingen terug wil naar het hotel om even te rusten, of om te gaan zwemmen. Deze padel club heeft de beschikking over 8 padelbanen en een luxe gym, binnen- en buiten zwembad, spa en restaurant met terras, waar je allemaal gebruik van mag maken tijdens dit event.

Inbegrepen in het arrangement

  • 8 uur training gedurende het weekend van professionele coach;
  • 2 uur King of the court toernooi of vrij spelen;
  • De trainingen zijn in het Engels;
  • Padel-Pirates t-shirt;
  • Toeristenbelasting;

Dagprogramma: (onder voorbehoud)

  • Vrijdagmiddag: 2 uur training
  • Zaterdagochtend: 2 uur training
  • Zaterdagmiddag: 2 uur training
  • Zondagochtend: 2 uur King of the Court toernooi of wedstrijdjes (dit is afhankelijk van de hoeveelheid spelers)

Hotel:

Je verblijft in het prachtige 4-sterren AC Hotel Gavà Mar airport by Marriott nabij Barcelona, in één van de rustige, luxe buitenwijken genaamd Gavà Mar. Het hotel ligt aan het strand en heeft de beschikking over een schitterend zwembad met bar, een luxe restaurant en ruime kamers. Het kleine gezellig centrum van Castelldefels ligt op een loopafstand van 20 min. Het centrum van Barcelona is te bereiken in 25-30 minuten met taxi of OV.

Data en prijzen:

  • 03-06 Mei 2024  €849,-

Vanaf €849,- p.p. op basis van 2 personen per kamer.

Al onze prijzen zijn exclusief vliegtickets, transfers. 

Extra opties:

Wil je liever langer blijven? Of de aankomst- of vertrekdatum wijzigen?

Wil je partner mee? Zonder padel arrangement? Er is van alles mogelijk!

Neem contact op voor de mogelijkheden en beleef een onvergetelijk weekend!

 

vraag je offerte aan