Hét weekend voor de serieuze padelspeler!

Malaga

Het weekend voor de serieuze padelspeler! Malaga is een heerlijke stad met maar liefst 360 zon-dagen per jaar en een gemiddelde temperatuur van 25 graden. Geniet van een weekend op hoog niveau trainen onder de Spaanse zon.

Wil je je echt verbeteren met padel? Dan is dit weekend iets voor jou! Tijdens dit weekend krijg je training op een 5-sterren locatie met de beste padeltrainers die er zijn. De trainers zijn professionele spelers binnen de top 200 van de wereld. Jouw niveau is hierbij niet van belang, je komt gegarandeerd als een betere speler terug in Nederland!

Padel club:
Deze Padel club heeft de beschikking over 16 Padel banen, snackcorner, een zeer goed restaurant (aan de overkant van de straat), en een groot zwembad met ligbedden (tegen kleine toeslag) waar je tussen de trainingen door lekker kan afkoelen.

Je krijgt tijdens de trainingen de beschikking over een eigen padelleraar of -lerares. Deze gaat op professionele wijze aan de slag met jouw techniek en tactiek tijdens wedstrijden. Verder krijg je via video-analyses te zien hoe je jouw niveau kan verbeteren. Tijdens het gehele verblijf is er iemand van Padel Pirates aanwezig en krijg je korting in de shop voor alle padel benodigdheden als ballen, schoenen en rackets. Als kers op de taart krijg je een Padel Pirates t-shirt cadeau!

Hotel optie 1
We bieden 2 opties aan qua verblijf. Het 4 sterren hotel ligt in het centrum van Malaga. Alles is op loopafstand: ongeveer 1 km van het strand, 700 meter van de bekende Atarazanas markt en de beroemde Kathedraal. Het ontbijtbuffet is zeer luxe. Je komt in dit hotel werkelijk niets tekort.

Hotel optie 2:
De tweede optie is een hotel van hetzelfde concern, rechtstreeks aan het strand La Malagueta gelegen. Dit hotel biedt een buitenzwembad, tuin en kamers met balkon. In het café aan het zwembad wordt het ontbijtbuffet geserveerd en zodra je het hotel uitloopt vind je er tal van bars en restaurants. Het centrum van Malaga is op 2,5 km gelegen.

Extra opties arrangement (niet in prijs inbegrepen)

  • vervoer hotel-padel club gedurende het verblijf
  • meer of/of minder dagen
  • extra maaltijden(lunch/ diner)
  • fietstocht Nederlandse gids
  • wijnproeverij
  • bezoeken van een wedstrijd van Malaga
  • indien mogelijk het spelen van wedstrijd tegen locale spelers.

Prijs: op aanvraag

 

Vraag een offerte aan
Wil je meer weten ?

Padel Pirates voor de leukste padel bestemmingen!