Lloret de Mar event

Life is better in Lloret de Mar!

Lloret de Mar, ligt aan de zuidkant van de bekende Spaanse kustlijn Costa Brava, op ongeveer 80 km van Barcelona. Je kent Lloret waarschijnlijk als een van de meest populaire badplaatsen van Europa. Door de prachtige baaitjes, zandstranden en het bruisende uitgaansleven, trekt Lloret jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers. Zon, zee, strand en ontspanning! Wij voegen daar nu padel aan toe!

Samen met onze partner in Lloret de Mar bieden wij een (bijna) all-inclusive padel vakantie aan. Trainen, padel toernooi, heerlijk eten en genieten aan het zwembad of strand. Alles zit in de prijs inbegrepen!

Deze reis is anders dan de normale events. Hierdoor wijkt het programma af van het standaard programma. Je doet namelijk mee aan het jaarlijkse toernooi. Hoeveel tijd dat kost? Dat ligt aan jouw skills en doorzettingsvermogen!

Heb je nog vrije tijd over? Neem de bus voor een dagje Barcelona, boek een catamaran bij zonsondergang of boek een kajak/ snorkel avontuur in de Middelandse zee.

Alle ingrediënten voor een geweldig weekend!

Uniek event arrangement:
We bieden verschillende arrangementen aan voor het padel event in Lloret de Mar, oa 2, 3 en 4 nachten. Je kunt kiezen voor alleen het toernooi spelen maar ook kun je nog gedurende het weekend training krijgen van een professionele padelcoach. Tijdens de lessen gaat jouw trainer op professionele wijze, aan de slag met jouw techniek en tactiek. 

Het toernooi is minimaal 3 wedstrijden (wedstrijd systeem is: 9 games, bij 8-8 speel je een tiebreak, je speelt met golden point) vanaf het bereiken van de volgende rondes gaat het om het behalen van 2 gewonnen sets (bij 1-1 in sets een supertiebreak)

Arrangement 1: 2 nachten (3 dagen) met verblijf in het 4* Evenia Olympic hotel op basis van halfpension en deelname aan het toernooi;

Arrangement 2: 3 nachten (4 dagen) met verblijf in het 4* Evenia Olympic hotel op basis van halfpension en deelname aan het toernooi en 2 uur training met max 4 deelnemers op de baan);

Arrangement 3: 4 nachten (5 dagen) met verblijf in het 4* Evenia Olympic hotel op basis van halfpension en deelname aan het toernooi en 4 uur training met max 4 deelnemers op de baan);

Inbegrepen:

  • Deelname aan internationaal amateurtoernooi;
  • 4-sterren hotel op basis van half pension;
  • Begeleiding gedurende het hele weekend;
  • Welkomst pack (oa shirt)

Optioneel:

  • Extra nachten (€70,- per persoon)
  • Extra training
  • Transfer vanaf Girona airport 
  • Transfer vanaf Barcelona airport

Hotel:

Je verblijft 2, 3 of 4 nachten in het prachtige 4-sterren hotel “Evenia Olympic Garden,” op basis van halfpension (ontbijt, diner.) Het hotel heeft een rustige ligging maar ligt slechts 500m van het levendige centrum. Het hotel telt 6 zwembaden inclusief een welness en fitness. De padelclub ligt op een loopafstand van 100m. Het strand ligt op 1km afstand. 

Data en prijzen:

17-19 Mei 2024

Arrangement 1: €349,-      

Arrangement 2: €449,-      

Arrangement 3: €549,-

Bovenstaande prijzen zijn exclusief vliegtickets, transfer en toeristenbelasting.                                                                                                                                      

Extra opties:  

Wil je liever langer blijven? Of de aankomst- of vertrekdatum wijzigen?

Wil je partner mee? Zonder padel arrangement? Er is van alles mogelijk!

Neem contact op voor de mogelijkheden en beleef een onvergetelijk weekend!

         

 

 

 

 

Offerte aanvragen