Barcelona

Pure luxe aan het strand bij Barcelona!

In Barcelona kom je tijd tekort. Het zonovergoten strand, vormt een mooie achtergrond voor een geweldig padelweekend. Er hangt een levendige en feestelijke sfeer, in de straten van Barcelona. Een stad wat alles heeft voor een ideaal weekend!

Bezoek het prachtige Park Guell, bewonder de Sagrada Familia, of boek een boottocht langs de kust en geniet van de heerlijke Spaanse keuken in de gezellige stad. Een perfecte combi met jouw favoriete sport!

Padelclub:

De trainingen worden gegeven in de zeer, exclusieve, David Lloyd Sport en Padel Club, gelegen op 50 m van het hotel. Ideaal als je tussen de trainingen terug wil naar het hotel om even te rusten, of om te gaan zwemmen. Deze padel club heeft de beschikking over 8 padelbanen en een luxe gym, binnen- en buiten zwembad, spa en restaurant met terras, waar je allemaal gebruik van mag maken tijdens dit event.

Hotel:

Je verblijft in het prachtige 4-sterren AC Hotel Gavà Mar airport by Marriott nabij Barcelona, in één van de rustige, luxe buitenwijken genaamd Gavà Mar. Het hotel ligt aan het strand en heeft de beschikking over een schitterend zwembad met bar, een luxe restaurant en ruime kamers. Het kleine gezellig centrum van Castelldefels ligt op een loopafstand van 20 min. Het centrum van Barcelona is te bereiken in 25-30 minuten met taxi of OV.

Mogelijkheden reis op maat:

Bij een padelreis op maat bepaal jij zelf hoe jouw trip eruit komt te zien.

Geef in de offerte aanvraag aan wat je wensen zijn en wij laten je wensen uitkomen. 

Zo heb jij een unieke reis, wat aansluit op jouw voorkeuren voor training. 

Neem contact op voor de mogelijkheden en beleef een onvergetelijk weekend!

vraag je offerte aan
Wil je meer weten ?

Padel Pirates voor de leukste padel bestemmingen!